Genap 500

Setelah hampir tujuh bulan berkecimpung dalam dunia pemFaceBookan, kini friend aku dah sampai 500. Walaupun ramai manusia yang ada fb dh ada friend 1000++, tp aku tetap berbangga sebab manage to catch this great moment.




Visual yang terpampang kat page aku sekarang macam gambar kat atas ni. So, ayuh kita berkenalan dengan mereka2 yang bertuah.

A - Azlan Idzhar : Terjumpa dengan beliau di PASUM. Tak sama kuliah dengan aku, tapi selalu datang bilik sebab classmate dia sebelah bilik aku.

B - Cody Mie : Senior kat Langkawi. Tak sempat berkenalan kat maktab dulu. Bertemu semula kat UM masa royal.

C - Ahmad Fikri Mastor : Tak pernah bertemu di alam nyata, tapi sempat untuk berkenalan dalam group GPSM (Gabungan Pelajar SBP dan MRSM)

D - Mad Husin : Schoolmate sekolah rendah. Nama sebenar Shahidzir, tapi aku tak tau kenapa dia letak nama Mad Husin.

E - Fatin Zalikha : Schoolmate time sekolah kat Dato'Onn dulu. Tak kenal lama pun sebab dia masuk sekolah time dia form 4 kot and aku pun dah chow dari sekolah beberapa bulan kemudian.

F - Muhammad Afiq Asyraf : First time aku tengok, cam tak kenal. Tapi setelah aku buat research berdasarkan info n photo, aku konklusikan beliau sebagai junior aku kat maktab dulu.

1 comment:

qamar said...

besh gujak eh..dah 500..aku dh hampir..setahun....tp bru 400...selamat lebey 95%aku kenal....