Confident!!!

Kisah fresh dari ladang. Baru je terjadi beberapa minit yang lepas.

Malam ni, aku dan sahabat-sahabat Orator pi keluaq untuk supper. Waktu perjalanan pulang ke kolej, aku telah ambil keputusan untuk guna shortcut dengan menyeberangi divider and melawan arus untuk masuk ke simpang untuk ke kolej.

Selalu dah buat benda ni, jadi cam jadi kebiasaan je untuk student2 kat sini. Sekali, time aku meniti melawan arus, ada sebijik jeep yang angkat lampu tinggi kat aku. dalam benak hatiku berbisik

poyonya mamat ni, aku tak masuk pun jalan dia, dah la aku meniti setepi jalan yang mungkin.

tatkala jeep ni melintas aku, aku ternampak satu cop disebelahnya yang ramai orang tak sanggup nak tengok...



JPJ!!!!!
Nasib baik aku tak kena tahan, kalau tak....


Untuk gambaran yang lebih jelas tentang apa yang aku buat, saksikan visual ni...

2 comments:

kakuzu90an said...

kan bgs klau abg jpjp tahan ko.....

Qusyairi Hashim said...

kalau kena tahan pon mesti aku selamat....
tambay jarang kena saman...
:-)